Bar and Pub Budapest

Bars, Pubs and Cafes in Budapest


New York Café

Hungary; Budapest; Erzsébet krt. 11.
Write a review
Most beautiful Cafe in the World / A világ legszebb kávéháza
Rügyező fák, melengető napsütés, a levegő magával hozza az újraéledés illatát. Ilyenkor nem csak a tél lezárására, a melegebb időre és a kerti feladatokra készülünk, hanem az egyik legfontosabb és legnagyobb keresztény ünnepre, a Húsvétra is. Mivel mozgó ünnep, majdnem minden évben más dátumra esik. Idén már a Nagypéntek is szabadnap lesz, így március 30-tól április 2-ig adhatjuk át magunkat az ünnepnek, a tavasznak és a 4 napos hosszúhétvégének. 

Anna Café

Hungary; Budapest; Váci u. 5.
Write a review
A minőségi kávé serkentő, a gondtalan kávéfogyasztás nyugtató hatású. Már a múltban is a kényeztetés, a luxus egyik szimbóluma volt. A tradicionális kávéházi hangulat az irodalom, a zene, a különböző művészeti ágak mozgatórugója. Az Anna Presszó 1954 óta ismert, híres emberek találkozóhelye, bekapcsolódva a város szívébe…

Corvinus Café

Hungary; Budapest; Dohány u. 7.
Write a review
Corvinus 290

Anker Klub

Hungary; Budapest; Anker köz 1-3.
Write a review
Az Anker egy közel négyszáz négyzetméteres volt bankfiók Budapest közepén. Definiálhatjuk kocsma, klub, kávézó, vagy kiállítótérként. "Egy 21. századi művelődési ház, ahol a vendég nem passzív elszenvedője a történéseknek." Belvárosi nappali.

Matt Bár

Hungary; Budapest; Erzsébet krt. 17.
Write a review

Bacardi Original Bar

Hungary; Budapest; Széchenyi tér 5-7
Write a review
Bacardi | Original | Bar - Az Utcabár
Bob vagyok. Ahol én vagyok, ott szesz is van. Ha nem az ivásból lesz bajod nálam, akkor a nőkből lesz. Nálam táncra kelnek az emberek titkai. Mindez őrült hallucinációnak tűnhet, de mégis igaz. Azt hiszem.

Columbus Pub és Étterem

Hungary; Budapest; Vigadó tér 4. kikötő
Write a review

Belga Söröző

Hungary; Budapest; Bem rakpart 12
Write a review

Moha Kávéház és Kultúrtér

Hungary; Budapest; Bartók Béla út 11-13
Write a review

Dunapark Kávéház

Hungary; Budapest; Pozsonyi út 38.
Write a review
Reviews

2018-04-04 14:27:18 - Food is great, cakes are amazing. Wish the service would match the quality of food... slower than you can imagine


Klasszikus art deco kávéház, alapítva 1938-ban

John Bull Sport Pub

Hungary; Budapest; Apáczai Csere János u. 17.
Write a review
NEW MENU !!! Original British :) Traditional English Pub and a'la carte restaurant Since 1989.Great Cuisine, wonderful Goulash Soup. Watch Live Sports! with English commentary. Opening Hours: All days in 2016-17: 11.30 am - 23.30. (in party time to 02.00am.) 24. -27. December: CLOSED !!! New Years Eve: 31.December: 10.30am. – 04.00 am. 01.January: 12.00am. – 12.00pm. (2018 Superbowl night CET time will OPEN! ) FIFA Football World Championship Russia 2018 Premier League , Bundesliga, LaLiga, SerieA Eredivise UEFA Champions League UEFA Europa League Rugby Union, Rugby League, Rugby Super League, NRL-National Rugby League, AFL - Aussie Rules Football, Rugby 6 Six Nations RBS6, Cricket, Golf, Tennis, Cycling, Boxing, Horse Racing, Equestrian, Darts and other British Sports, Grand Prix - Formula 1, MOTO GP - Motorsports, American Football - NFL, Major Sooccer League - MLS Basketball - NBA, Icehockey - NHL, Baseball - MLB, NCAAF - College Football

Babar Bistro

Hungary; Budapest; Huszár u. 7.
Write a review

Stex Ház

Hungary; Budapest; József krt. 55-57.
Write a review

Hadik Kávéház

Hungary; Budapest; Bartók Béla út 36.
Write a review
A legendás irodalmi kávéház, Karinthy, Kosztolányi, Déry és a kor más ikonikus művészeinek törzshelye régi pompájában, az irodalmi kávéház feltámasztásának igényével nyitja meg kapuit újra a Bartók Béla úton.

Kazimir Ház

Hungary; Budapest; Kazinczy u. 34.
Write a review

Café Gerbeaud

Hungary; Budapest; Vörösmarty tér 7-8.
Write a review
A 157 éves Gerbeaud Kávéház egyike Európa legpatinásabb üzleteinek, amelynek hagyományait méltóképpen őrizzük ma is. A kávéház üzemeltetése mellett a vendéglátás szinte összes ágában megméretettjük magunkat. The Gerbeaud House preserves the spirit of the ambitious gastronomy of Emil Gerbeaud up to the present. At Gerbeaud you will find just the setting you had in mind for your event, be it a press conference, meeting, reception, gala dinner or wedding.

Púder Bárszínház

Hungary; Budapest; Ráday u. 8.
Write a review
Az utóbbi évek üdvös fejleménye a budapesti vendéglátás és a kultúra összefonódása. A Ráday utca elején nyíló Púder Bárszínház is ehhez a gondolathoz csatlakozik: igényes vendéglátást kínál, ugyanakkor nyitott kulturális térként is funkcionál, ahol a zene, a képzőművészet, a mozgásművészet, a stúdiószínház és az irodalom egyaránt otthonra találhat. Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben, mindez csupán 2 utcányira a Magyar Nemzeti Múzeumtól a Kálvin téren. A new trend in the every day life of Budapest is the mix of cultural services and gastronomy. At the beginning of Ráday utca, Púder bar-theatre puts this idea into practice, offering a good bar and an open cultural space: a place for music, fine arts, movement, studio theatre and literary events. World kitchen and authentic relish in the same time, in a peculiar, out-of-the-common interior, all this only 2 blocks away from the Hungarian National Museum at Calvin Square.

VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland

Hungary; Budapest; Wesselényi 23.
Write a review

PRE-GO

Hungary; Budapest; Széll Kálmán tér támfal épület, az alagút mellett
Write a review
A nagyvárosi élet zajából, a folytonos rohanásból nálunk kikapcsolhatsz kicsit. Mielőtt továbbmennél ugorj be hozzánk. Hogy miért? Mert a néhány perc nyugalom mellett nálunk biztosan kapsz egy mosolyt, néhány kedves szót – és természetesen frissen készült házitésztáink, és helyben pörkölt kávékülönlegességeink közül is válogathatsz! Sőt mi több! Kértétek, így megvalósítottuk: házi tésztáink már kis adagban is kaphatóak! :)  

Kino Café

Hungary; Budapest; Szent István krt. 16.
Write a review

Drum Cafe

Hungary; Budapest; Dob u. 2.
Write a review
Italválasztékunkban is törekedtünk olyan dolgokat kínálni ami más mint a többi például a frissen csapolt Rizmajer Sörfőzde kézműves Arany és Ezüst érmet nyert ízesített söreivel epres, gyömbéres, áfonyás, citrusos, bodzás, meggyes stb. ízekben. Gazdag bor és frissen csapolt habzóbor választékkal várjuk régi és leendő kíváncsi vendégeinket.

Why Not Café & Bar

Hungary; Budapest; Belgrád rakpart 3-4.
Write a review
Why Not is a friendly little café at the bank of the Danube, where the sun is always shining & the waiters are always smiling! Try us! Why Not?

Fecske Presszó

Hungary; Budapest; Baross u. 10.
Write a review
Nyitó | Fecske Presszó
Fecske Presszó Budapest VIII. ker. Baross utca 10.

Tranzit Art Café

Hungary; Budapest; Bukarest u. 3-9.
Write a review
Tranzit Art Café & Bistro
Február 12. Carol Február 14. Blue Jasmine Február 19. A fantasztikus Róka úr Február 21. Benjamin Button különös élete Február 26. Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Február 28. I'm Not There – Bob Dylan életei Március 5. Elizabeth Március 7. Elizabeth: Az aranykor Március 12. A jó német Március 14. Egy botrány részletei Március 19. Bábel Március 21. Édes vízi élet Március 26. Lapzárta – Veronica Guerin története Március 28. Charlotte Gray
Együtt ünnepelnétek a kollégákkal? Valami eredetire és különlegesre vágytok, hangulatos környezetben? Kérjetek egyedi ajánlatot céges rendezvényre! Email: tranzit@tranzitcafe.com ‣ Állóhely: 80 fő, ülőhely: 70 fő ‣ Fedett dohányzó terasz inframelegítővel, forralt borral ‣ Projektoros vetítés, hangosítás, DJ ‣ Teljes lebonyolítás (konyha, személyzet, programok, díszítés) vagy terembérlés ‣ Családi rendezvényekhez gyermekfelügyelet óvodapedagógussal ‣ Akadálymentes megközelítés ‣ Gépjármű- és kerékpárparkoló ‣ WiFi

Café Panini

Hungary; Budapest; Radnóti Miklós u. 45.
Write a review

Jedermann Café

Hungary; Budapest; Ráday u. 58.
Write a review
Jedermann Kávézó és Kocsma
Asztalfoglalás csak SMS-ben: +36 30 406 3617 | A foglalásokat csak 20 percig, a megadott érkezési időpont után tudjuk megtartani! Table reservation only via SMS: +36 30 406 3617 | We can keep your table reserved for 20 minutes (if you're late!) Készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. We accept cash and credit/debit cards.
Resto HTML5/CSS3 Restaurant Home Page website Template

Starbucks Oktogon

Hungary; Budapest; Oktogon
Write a review

Művész Kávéház

Hungary; Budapest; Andrássy út 29.
Write a review

Molnár's Kürtőskalács Kávézó

Hungary; Budapest; Váci utca 31.
Write a review

Solinfo

Hungary; Budapest; Wesselényi u. 6.
Write a review

Jurányi Suterene

Hungary; Budapest; Jurányi u. 1-3.
Write a review

Centrál Kávéház

Hungary; Budapest; Károlyi Mihály u. 9.
Write a review
Centr
Write a review

Cafe Five

Hungary; Budapest; Szépvölgyi út 7.
Write a review

Ibolya Presszó

Hungary; Budapest; Ferenciek tere 5.
Write a review
Az Ibolya espresso a XX. század egyik meghatározó kávézója Budapesten. A Ferenciek terén található espresso söröző, központi találkozó hely a belvárosban. Őrzi retro kávézó-söröző jellegét, a bútorzat a 70-es 80-as éveket idézi,de áruféleségeink között is talál retro innivalókat. Forgalmazzuk, a márka,traubiszóda és a legendás, vendéglátóhelyen csak nálunk kapható BAMBI üdítőitalt is Természetesen technikailag haladunk a korral, és minden megtalálható, ami fontos egy kis kikapcsolódáshoz. Sörözőnkben élőben adjuk a fontosabb sporteseményeket, van wifi kapcsolat, és különböző utalványokkal is lehet fizetni. Belvárosi sörözőnk ideális családi, baráti összejövetelek megtartására szeparáltan 30, vagy akár 70 főt is le tudunk ültetni. Nagyobb létszám esetén teljes zártkörűséget is tudunk biztosítani. Természetesen kellemes teraszunkon is várjuk majd  kedves vendégeinket a felújított Ferenciek terén A  söröző nem csak árukínálata és a jellege miatt rendelkezik kiemelkedően jó tulajdonságokkal, hanem megközelíthetősége miatt is. Budapesten bárhonnan nagyon könnyen elérhető, valamint innen is gyorsan el lehet jutni a város bármely pontjára. Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük  keressen bennünket elérhetőségeinken.

Szimpla Kert

Hungary; Budapest; Kazinczy u. 14.
Write a review

0,75 bistro

Hungary; Budapest; Szent István tér 6.
Write a review
Local exciting wine selection and bistro menu. Small, family producers. Great environment with outdoor seating next to the Bazilika.

BESTIA

Hungary; Budapest; Szent István tér 9-11.
Write a review
Reviews

2018-04-05 09:06:59 - Soap veggie


A Bestia 2015 tavaszán nyitott amerikai stílusú kocsma válogatott sörökkel, szaftos húsokkal, bizsergető élőzenével. A Bazilika tövében a hazai kézműves sörök előtt tisztelgünk magas-kocsmagasztróval. Szortimentünket a főzdék új generációjával szoros együttműködésben alakítottuk ki, így verődött csapra tizenkét hazai jóféle kézműves sör. A sörkorcsolyán túlmutató fogásokat (legyen az hamburger, házi kolbász vagy egy szaftos steak) elfogult konyhatechnológiai felkészültséggel készítjük, de mindezt lazán. Legyen az Josper, Rotisseire, vagy épp fatüzeléses kemence. A Bestia hedonista világnézetének ugyancsak hangsúlyos része még a zenei program.

Rizmajer Sörház

Hungary; Budapest; József krt. 14.
Write a review
Reviews

2018-04-05 09:06:59 - Finom sajat keszitesu sorok, hozza remek soralavalok (melegszendwichek, burgerek) normal árban.

2018-04-05 09:06:59 - It's a simple bar.Go for their classic pils and you won't be disappointed. Wannabe craft beer joint but don't get fooled, nor the food or beers are extraordinary.


Rizmajersör | Kézműves sörök a csepeli Rizmajer Sörfőzdébő
A csepeli Rizmajer Sörfőzde 2012 júniusában nyitotta meg Sörházát, egy olyan különleges vendéglátó egységet, ahol a sörbarátok kellemes hangulatban, autentikus környezetben ismerkedhetnek meg a Rizmajer-sörök ízvilágával. A Rizmajer Sörházban a kézműves söröket ideális hőmérsékletre hűtve, palackozva vagy frissen csapolva kínáljuk vendégeinknek. A sörházban a Rizmajer teljes sörválasztéka, így a Rizmajer Világos, a Cingulus Porter, a Cortez és a mézes-narancsos gyömbérsör is elérhető. A tervek szerint a különleges hangulatú, akár 30-50 fős találkozókra is alkalmas sörkatakombában a Rizmajer-sörökön kívül más kézműves sörfőzők díjnyertes termékeit is bemutatjuk. Vendégeink igényei szerint a Sörház sörbemutatói mellett lehetőség van egy vezetett látogatásra a Rizmajer Sörfőzdében! Szívesen felajánljuk az egyik sörcsapot más érdekes sörök bemutatására, ezért felajánljuk, hogy ha szeretné vendégsörként más kézműves sörfőzde sörét is megkóstolni , várjuk javaslatát. Természetesen a sör beszerzéshez az ajánlott főzdének is hozzá kell járulnia, de rajtunk nem fog múlni. Ha nagyobb társasággal érkezne, és szeretné, ha kollegái, ismerősei, barátai a legfrissebb csapolásból kóstolhatnák meg a Rizmajer kézműves söröket, pontos dátum megjelölésével küldje el kérését a fenti címre.
Rizmajer kézműves sörök a csepeli Rizmajer Sörfőzdétől, állandó kínálat szezonális sörkülönlegességekkel fűszerezve

Szatyor Bár és Galéria

Hungary; Budapest; Bartók Béla út 36-38.
Write a review
1848. Európa forrong 48’ a Hadik Tavernában. A Hadik Tavernában vetítjük Sára Sándor: 80 huszár című filmjét, amely az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc dicsőségesnek hírelt, ám tragikus mozzanatokban bővelkedő epizódjáról szól. 1848. Európa forrong. A Lengyelországban állomásozó, osztrák kötelékhez tartozó magyar huszárok egy csoportja a szabadságharc kitörésének hírére hazaindul. A szökevények útja ezer veszéllyel teli, harcot kell vívniuk a természettel, az út nehézségeivel, az őket üldöző osztrák hadsereggel, és saját felőrlődő idegeikkel. Belépés díjtalan!
Up