Bar and Pub Helsinki

Bars, Pubs and Cafes in Helsinki


Fazer Café

Finland; Uusimaa; Helsinki; Kluuvikatu 3
Write a review
Karl Fazer Café on modernin klassinen kahvila, jossa voit kokea makuelämyksellisen aamiaisen, lounaan tai kahvihetken. Karl Fazer Café on Kluuvikadulla, Helsingin sydämessä on ollut jo vuodesta 1891. Se on enemmän kuin kahvila; se on myös pyörryttävän ihana herkkukauppa...

Kappeli

Finland; Uusimaa; Helsinki; Eteläesplanadi 1
Write a review

Café Bar 9

Finland; Uusimaa; Helsinki; Uudenmaankatu 9
Write a review
SeurusteluravintolaCafe Bar No 9 - Seurusteluravintola
Tiskiin nimittäin voi nojata, sillä se on selkeästi suomalaista tiskiä korkeammalla. Tuolit ovat sivussa, vasten ikkunatonta seinää ja niin että niillä istuva joutuu kääntämään selkänsä muulle kahvilalle, tai rivissä ikkunan edessä ulkopuolella. Seisominen antaa mahdollisuuden tarkkailla ympäristöä häpeämättömän avoimesti. Istuminen vaatii yksityisyyden kehän muodostamista. Pitää kaivaa esiin yksityistä puuhasteltavaa, olla vilkuilematta vieraisiin pöytiin, suojata itseään toisten piilotetuilta katseilta.

Ekberg

Finland; Uusimaa; Helsinki; Bulevardi 9
Write a review

Café Carusel

Finland; Uusimaa; Helsinki; Merisatamanranta 10
Write a review
CAFE CARUSEL
Cafe Carusel. Meren rannalla oleva upea ekologinen kahvila. Tule nauttimaan herkullisista suupaloista ja kauniista maisemista.

Roasberg

Finland; Uusimaa; Helsinki; Mikonkatu 13
Write a review
Reviews

2018-04-03 08:02:10 - Downstairs bar is the hidden gem in central Helsinki, rarely too busy!

2018-04-03 08:02:10 - Tried the salad and it was very tasty. You are able to choose 2-4 ingredients and a side, all of which were good.


Roasberg • Roasberg

Kitty's Public House

Finland; Uusimaa; Helsinki; Keskuskatu 6
Write a review
Reviews

2018-04-03 08:02:10 - Excellent service


Brittein saarten mutkattomaan pubitunnelmaan ja monipuoliseen tarjontaan voit sukeltaa Kitty's Public Housessa Saarisen pihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Hanoista laskettavien 14 oluen ja siiderin sekä lukuisten pullo-oluiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto. Olutvalikoima painottuu luonnollisesti Britanniaan. Erikoisuutena on Real Ale, aito brittiläinen elävä tuoreolut, joka pumpataan tuoppeihin suoraan kellarissa olevista tynnyreistä. Brittipubi ei olisi brittipubi ilman pelejä siksi Kitty'stä löytyy ajanvietteeksi paljon pöytäpelejä ja darts-tikkataulu.

Siltanen

Finland; Uusimaa; Helsinki; Hämeentie 13 B
Write a review
Lunch 11.00 – 14.30. A la carte 14.30 – 22.00. Brunch 11.00 – 15.00 (Saturday and Sunday).
Mo 02.04. Open Mic We 04.04. Good To Me DJ Miro-Benjamin Th 05.04. Iltaset Haamu (live), JV (live). Liput 6 €. Fr 06.04. DJ Aleksi & Skenikswee Sa 07.04. Esko Routamaa Mo 09.04. Open Mic Fr 13.04. Susanna Nuutinen & co Sa 14.04. Joshi & Sansibar Mo 16.04. Open Mic We 18.04. DildoBingo Th 19.04. RARE Fr 20.04. Eric Filipus & J_TDJ Sa 21.04. Ender & co

Kahvila Sävy

Finland; Uusimaa; Helsinki; Aleksis Kiven katu 12
Write a review
Kahvila Sävy Coffee Bar
In Sävy we use freshly roasted & ground coffee from small producers that are officially evaluated in to best 5% in the world. All the coffees comes from single estate which means that the origin of the coffee is extremely well traceable. Milk has an important role in specialty coffee so we have decided to use Organic Milk from Finnish cows. As a non dairy option we are using oat milk which we think is not only one of the most sustainable options but also extremely tasty one as well.
Coffee shop helsinki.

Bar Loosister

Finland; Uusimaa; Helsinki; Hämeentie 50
Write a review
Bar Loosister on kotoisa kortteliravintola Helsingin Kallion sykkeessä. Meiltä saat maukkaat burgerit ja pizzat, niin vegaanisena kuin lihallisena.

Madame Kurvi

Finland; Helsinki; Hämeentie 31
Write a review
Sisustukseltaan ja profiililtaan moderni ruokaravintola jossa voit nauttia tuoreista antimista, baarissa voit viettää rentoa aikaa ystäviesi kanssa.

O'Learys

Finland; Uusimaa; Helsinki; Mannerheimintie 12
Write a review
Find your local restaurant | O'Learys
O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa saman katon alla urheiluelämyksiä sekä maukasta ruokaa. Tervetuloa!

Merikerho

Finland; Uusimaa; Helsinki; Sörnäisten rantabulevardi
Write a review
Merikerho – Club and Terrace

Paloheinän ulkoilumaja

Finland; Southern Finland; Helsinki; Pakilantie
Write a review
Paloheinän majalta avautuu Keskuspuiston pohjoisin osa aina Vantaan rajalle saakka. Vuonna 1981 valmistunut ulkoilumaja tarjoaa hyvän tukikohdan puistossa liikkujille.
Palvelut - saunat - kokous- ja kerhotila - kuntoradat 1,8 km, 3,0 km, 5,2 km, 7,5 km, talvisin latuina - rullasuksirata 2 km, asfaltti, täyttömäen länsipuolella - talvisin vetokoiralatu - Paloheinä Golfin golfkenttä - maastohiihtokeskus (talvisin) jossa Suomen Latu ry:llä on suksien vuokraus-, huolto- ja voitelupalvelu, puh. 044 722 6328 - kahvio avoinna arkisin klo 12.00 - 20.00 ja viikonloppuna klo 10.00 - 18.00, 

Gastro Cafe Kallio

Finland; Uusimaa; Helsinki; Fleminginkatu 7
Write a review
Reviews

2018-04-03 08:02:10 - One of the best breakfast palces in Helsinki! Strong thumbs up


Elämä on lyhyt: syö ja juo vain hyvää! Keittiömme on auki arkisin lounaalla sekä  ke-la iltaisin sekä lauantaisin ja sunnuntaisin päivällä. Valmistamme tässä kahden leipuri-kokin ravintolassa juureen tehtyä leipää, uunissa paahdettuja ja haudutettuja ruokia sekä muita herkkuja.  Käytämme paljon luomua sekä lähituottajien raaka-aineita. Luomuvihanneksia meille toimittaa mm. Svarfarsin Jukka Ahonala ja kahvit Good Life Coffee. Meiltä löytyy myös valikoima laadukkaita teelaatuja Théhuoneelta. Juomalistalta löytyy eurooppalaisia viinejä sekä pienpanimo-oluita. Tarjolla myös aperitiiveja ja digestiivejä.

Malaga Bar

Finland; Uusimaa; Helsinki; Jallukka
Write a review
Ravintola | Malagankatu 3 | Malaga Bar | Lounas
Malaga Bar on Stiinan uusi ravintola Jätkäsaaressa muusikoiden talo Jallukassa. Hyvä ruoka, juoma ja tunnelma kokoaa ystävät yhteen läheltä ja kaukaa. Jätkäsaaren paras lounas tarjoillaan ma -pe klo 10.30-14, muuten ilonpito jatkuu yömyöhään.
MALAGA BAR. Hyvää ruokaa ja ilonpitoa! Malagankatu 3, Jätkäsaari, Helsinki.

IPI Kulmakuppila

Finland; Uusimaa; Helsinki; Porthaninkatu 13
Write a review
IPI Kulmakuppila on aamun aloitus- ja lounaspaikka sekä viihtyisä olohuone. IPI tarjoaa maukkaita tuotteita ja persoonallista palvelua Kalliossa.

Kahvila-Ravintola Nuppu

Finland; Uusimaa; Helsinki; Läntinen Brahenkatu 12
Write a review
Kahvila-Ravintola Nuppu »

Ravintola Kaari 18

Finland; Uusimaa; Helsinki; Pukinmäenkaari 18
Write a review
kaari18.fi
ravintola pukinmäki helsink

Jyvänen

Finland; Uusimaa; Helsinki; Kiviparintie 2
Write a review

Café Strindberg

Finland; Uusimaa; Helsinki; Pohjoisesplanadi 33
Write a review

Café Mutteri

Finland; Uusimaa; Helsinki; Lauttasaarentie 2
Write a review

Gran Delicato

Finland; Uusimaa; Helsinki; Kalevankatu 34
Write a review
Welcome to Gran Delicato | Home of the best coffee around
Gran Delicato aloitti Kalevankatu 34:ssä vuonna 2001 yhden huoneen kahvilana ja elintarvikemyymälänä. Perustajan Kostaksen ja tiimin pitkäjänteisellä työllä vakaan aseman laadukkaalle kahvilalle saavuttanut Gran Delicato on vuosien saatossa kasvanut. Vuonna 2009 laajensimme viereiseen huoneistoon ja näin saimme lisää tilaa kasvavalle asiakaskunnalle, jota olikin jo laajalti myös kivijalkakorttelin ulkopuolella.

Rytmi

Finland; Uusimaa; Helsinki; Toinen linja 2
Write a review
Ravintola Rytmi
Kalliolaista elämää jo vuosituhannen alusta katsellut Rytmi toivottaa kaikki tervetulleeksi viettämään laatuaikaa ystävien, oluen, itsensä, musiikin, työn, viinin, joutilaisuuden, kahvin tai taiteen parissa!

Cafe Talo

Finland; Uusimaa; Helsinki; Hämeentie 2
Write a review
Cafe Talo
Cafe Talo on sopiva sekoitus street baaria, ruokailua, teatteriravintolaa sekä yksityistilaisuuksia. Cafe Talo on urbaanin Hakaniemen ja Kallion alueen asukkaan ehdoton olohuone, jonka sohvapöytään juuri sinä olet ystävinesi kutsuttu!...
Cafe Talo on sopiva sekoitus street baaria, ruokailua, teatteriravintolaa sekä yksityistilaisuuksia. Sijainti Hakaniemen kauppahallia vastapäätä on loistava! Keskustan alueeltakin sporalla ja metrolla muutamassa minuutissa sillan tälle puolelle.

Café Tin Tin Tango

Finland; Uusimaa; Helsinki; Töölöntorinkatu 7
Write a review

Café Esplanad

Finland; Uusimaa; Helsinki; Pohjoisesplanadi 37
Write a review

Cafe Piritta

Finland; Uusimaa; Helsinki; Eläintarhantie 12
Write a review

Café Torpanranta

Finland; Uusimaa; Helsinki; Munkkiniemenranta 2
Write a review

Why join the navy when you can be a pirate

Finland; Uusimaa; Helsinki; Annankatu 28
Write a review
LUNCH MON-FRI at 11:00 - 14:00 Today´s Ramen 10,30 Miso Ramen 13 Tom Yum Yum ramen (Spicy,Vegan) 12 Holy Mackerel Ramen 14 Rice Bowls Spicy Chicken 10,30 Salmon 13

SIS. Deli + Café

Finland; Uusimaa; Helsinki; Pursimiehenkatu 7
Write a review

Rupla

Finland; Uusimaa; Helsinki; Helsinginkatu 16
Write a review
RUPLAssa 24.1., 25.2., 7.3. sekä 8.4. Kattaukset kello 18:00 ja 20:15. Varaa paikat illalliselle täältä! Näitä on kyselty pitkään ja lahjakorttejakin on ostettu tähän reilusti, mutta on ollut niin huono palvelu että tapahtuma saadaan vasta nyt julki. Noilla kulttuurispede-näyttelijä-tarjoilijoilla kun on myös niin "kiire" muiden "taideprojektien" kanssa että sopivia päivämääriä on hankala löytää. Tapahtuma on siis omanlainen teatterin ja kolmen ruokalajin illallisen yhdistelmä. Tarjoilijoina toimivat ammattinäyttelijät, jotka hassuttelevat ja ovat kyllästyneitä ja tekevät mahdollisesti pilaa sinusta ja seurueestasi ja kaikkea muuta epätavallista. Mutta ei kannata hirveästi pelätä, (lähes) kaikilla on kuitenkin tosi hauskaa ja sitten tätä muistellaan vielä myöhemminkin että olipas se hauska ja erilainen ilta. Menut tulee pian julki tähän eventtiin. Sopii kaikille eläimentappaja-lihanmussuttajista vegaanihörhöihin.  Illallisen hinta: 40€ + tipit. Juomaa sisältyy, ehkä. Pöytävaraus etukäteen pakollinen, niin ette jää pimeään kaamokseen värjöttelemään.  

Cafe Köket

Finland; Uusimaa; Helsinki; Aleksanterinkatu 28
Write a review
Köket on auki joka päivä ja palvelee aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä. Köketistä saat aamuvarhain raikasta aamupalaa, päivällä lounasta sekä viikonloppuisin brunssia. Köketin tilat toimivat juhlapaikkana, seminaarina kuin rennompina illanistujaisina ja monipuoliset kokousfasiliteetit helpottavat bisneksen tekoa. Käytössämme on upea juhlasali sekä 4 erikokoista neuvottelu- ja workshop-tilaa. 

Café Pequeño

Finland; Uusimaa; Helsinki; Vaasankatu 11
Write a review

Brooklyn Cafe

Finland; Uusimaa; Helsinki; Fredrikinkatu 19
Write a review
Brooklyn in Helsinki.
From our original recipes, handmade with love, to your plate.

Little Big Cafe 2nd

Finland; Uusimaa; Helsinki; Verkkokauppa.com, 2. krs
Write a review

El Fant

Finland; Uusimaa; Helsinki; Katariinankatu 3
Write a review
El Fant

Café Cardemumma

Finland; Uusimaa; Helsinki; Kaarlenkatu 15
Write a review

Pitkäkosken maja

Finland; Uusimaa; Helsinki; Kuninkaantammentie
Write a review

Cafelito

Finland; Harjutori 2
Write a review
Cafelito
COFFEE & DRINKS OUR ESPRESSO COFFEE BEANS COME FROM RANDALL COFFEE ROASTERS, A MICRO ROASTERY IN MADRID SOLO / DOBLE 2,50 / 3,00 FILTER COFFEE 2,2O / 2,60 CORTADO 3,00 SPANISH HOT CHOCOLATE + ESPRESSO 3,50 CAFÉ CON LECHE 3,50 SPANISH HOT CHOCOLATE 3,00 CAFÉ CON LECHE GRANDE 4,00 SPARKLING WATER 3,00 FLAT WHITE 3,80 SODAS (RAIKASTAMO) 3,50 AMERICANO 3,00 ORGANIC JUICES 2,50 OAT MILK +0,50 TEA (ORGANIC NORD-T) 3,20 TOSTAS Pepa 6,80 Pan con tomate / boiled eggs / hummus / smoked pimentonPaloma 6,80 Pan con tomate / carrot hummus / fennel / lentilsLola 6,80 Pan con tomate / Avocado/ toasted sesame seedsPedro 6,80 Pan con tomate / Manchego cheese / quince sauce / roasted nutsPablo 7,50 Pan con tomate / Iberian chorizo / HummusManolo 7,50 Pan con tomate / Iberian ham ALL-DAY BREAKFAST – DESAYUNOS TOSTADA 12,90 TOASTED BREAD (PAN CON TOMATE) CHOOSE 2 BREADS: MANOLO (+1 €), PABLO (+1 €), PEDRO, LOLA, PEPA, PALOMA CAFE CON LECHE / TEA YOGURT(LACTOSE FREE YOGURT, ROASTED NUTS, HONEY AND BERRIES) / VEGAN YOGURT (+1 €) ORGANIC JUICE LUNCH SOUPS MONDAY 8,00   RED LENTIL - CARROT - COCONUT PURÉ (VE, L, G) TUESDAY 8,00 SPANISH LENTIL & VEGETABLE STEW (VE, L, G) WEDNESDAY 8,00 CAULIFLOWER - PARSNIP - WHITE BEAN PURÉ (VE, L, G) THURSDAY 8,00 FRESH PEA PURÉ (VE, L, G) FRIDAY 10,00 CREAMY SALMON SOUP (VL, G)

List bars in other cities : Tampere, Vantaa, Lahti, Salo, Espoo, Kouvola, Kotka, Mikkeli, Lohja, Porvoo, Hyvinkää, Kirkkonummi, and other cities...

Up